Staysman kommer!

Nå har vi altså avslørt hvem som blir hovedartisten under AfterSpark 2023. Det blir ingen ringere enn Staysman!

Arctic Open AfterSpark er den store festen på kvelden hvor premier skal deles og andre opplevelser står i kø.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen er en av Norges mest kjente artister og TV-personligheter. Han har blant annet vært programleder på Allsang på Grensen, har deltatt i realityprogrammer og er for tiden aktuell i NRK-serien «Forbannelsen», hvor de blant annet besøkte Skjervøy. I perioden frem mot sparkeløpet vil han også være å se som programleder for Melodi Grand Prix på NRK.
Men han er minst like kjent for sine energi ske show, partymusikk og skyhøye partyfaktor. Og under AfterSpark iNordreisa leverer han full trøkk med fullt band, konfetti og det som hører med!

Kjøp billetter her!

Gjenforening med Highland Fling

Dette er et band mange i Troms og Finnmark har gode minner om. Bandet var svært populær med sine energiske konserter med irsk folkrock på Jægerstua på Storslett. Det ble danset på bordene og stemningen i lokalene var skyhøy, spesielt når de turnerte i Troms og Finnmark.
Highland Fling var aktiv fra 1995 til 2002, da de ble oppløst og gikk hver til sitt. De rakk å gi ut ett album i sin tid og det er å finne på Spotify.
Det hele startet med en idé og detektivarbeid for å finne ut navnene på de som spilte i bandet. Vi har jobbet i månedsvis med dialog frem og tilbake – og har nå faktisk klart å gjenforene dette legendariske bandet kun for denne ene kvelden!

Svensk artist med stor stemme

Vi har også fått Alexandra Jardvall fra Sverige til å opptre under AfterSpark.
Alexandra turnerar uavbrutt over hele Norden, men har også oppdrag i bl.a. USA, Østerrike, Holland, Tyskland, England, Polen, Kosovo og Makedonia.
Sommeren 2021 skrev New Jersey Arts en artikkel “Springsteen Covered by Women: The Best of the Best” der Alexandra ble nevnt med ikke mindre enn to låter.